Alfa Romeo Stelvio

από € 46.800
Μοντέλα

Σύνοψη

Alfa Romeo Stelvio

Βενζίνη - Πετρέλαιο
160-280 (CV)
9,8 – 5,2 (l/100 km)
5
267 – 147 (g/km)
Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €235,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Γοητεία χωρίς συμβιβασμούς

 

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo είναι μια ωδή στη συγκίνηση της οδήγησης, της ευελιξίας και της άνεσης. Με νέο εξοπλισμό, όπως το πλήρως επανασχεδιασμένο infotainment και εξοπλισμένη με οθόνη 8,8 ιντσών και με την εισαγωγή της τελευταίας γενιάς αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, καθιστούν την οδηγική εμπειρία ακόμα πιο αποκλειστική.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εσωτερικό

ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΑΠΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

Στην καμπίνα, η λειτουργία και η ομορφιά είναι αδιαχώριστες, για μέγιστη άνεση και προστασία χωρίς να θυσιάζεται η πολυτέλεια. 

 

Νέα HD 8.8" οθόνη αφής για μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας. 

 

7" TFT , για πλήρη ορατότητα των ενεργών συστημάτων ασφαλείας και πληροφοριών οδήγησης. 

 

Ένας ασύρματος φορτιστής στην καρδιά της Stelvio, ώστε να μπορείτε να επαναφορτίσετε γρήγορα το smartphone σας ενώ οδηγείτε.  

 

Αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων ZF με εργονομικό μοχλό επενδυμένο με υλικά υψηλής ποιότητας. 

Δερμάτινο, θερμαινόμενο, σπορ, πολυλειτουργικό τιμόνι με αλουμινένιους μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων. 

Θερμαινόμενα μαύρα, κόκκινα ή καφέ δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση 6 θέσεων. 

Πολυτελή καθίσματα σε "full grain" δέρμα διαθέσιμα σε μαύρο, μπεζ, κόκκινο και σκούρο καφέ, θερμαινόμενα και με ηλεκτρική ρύθμιση 8 θέσεων. 

Η τελειότητα του ηχοσυστήματος Harman Kardon, με 14 ηχεία και subwoofer, για συνολική ισχύ 9000 W. 

Μασπιέ και πετάλια από αλουμίνιο για σπορ και δυναμική εμφάνιση. 

Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός 

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ALFA ROMEO ΣΕ SUV

Η υιοθέτηση μιας σειράς καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων διαμορφώνεται σε ένα SUV με στυλ Alfa Romeo. Η Stelvio επανεγγράφει την έννοια της δυναμικής οδήγησης στην κατηγορία του.

 

DNA 

D, Δυναμική οδήγηση. Αυξημένη απόκριση στο τιμόνι και ακρίβεια, πιο έντονη φρενάρισμα και ρυθμίσεις του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου, για να ενισχύσουν τις απολαύσεις της σπορ οδήγησης.

Ν, Ουδέτερη. Η δυναμική απόκριση του αυτοκινήτου ευνοεί την αυξημένη άνεση και αποτελεσματικότητα. Ιδανικό για αστικές διαδρομές και αυτοκινητόδρομους.

A, Μέγιστη οικονομία. Ένας νέος τρόπος να μεγιστοποιηθεί η εξοικονόμηση ενέργειας και να μειωθούν οι εκπομπές στο ελάχιστο

 

ALFA™ LINK

Η Alfa Romeo Stelvio είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ανάρτησης AlfaTM ™ Link (πολλαπλών συνδέσμων με τέσσερις και μισούς βραχίονες) που μεταφράζεται σε εξαιρετικό χειρισμό και εξαιρετική άνεση.

Η νέα μπροστινή ανάρτηση με ημι-εικονικό άξονα διεύθυνσης επιτρέπει στον οδηγό να κατευθύνει γρήγορα και με ακρίβεια το αυτοκίνητο, χάρη στην εξαιρετική διατήρηση του δρόμου και την υψηλή αίσθηση ελέγχου.

 

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΟΥΣ

Η τέλεια ισορροπία βάρους στους άξονες, ο καλύτερος λόγος διεύθυνσης στην κατηγορία του και το χαμηλό συνολικό βάρος της Alfa Romeo Stelvio είναι αποτέλεσμα ειδικών σχεδιαστικών επιλογών και πρωτοποριακών υλικών όπως η εξαιρετικά ελαφριά πλατφόρμα ή ο carbon άξονας μετάδοσης. Το πρώτο SUV της Alfa Romeo δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών και παθιασμένων οδηγών.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ 

Το σύστημα ελέγχου καθόδου σας επιτρέπει να διατηρείτε μια σταθερή και ασφαλή ταχύτητα οδήγησης σε κατηφόρα, ενεργώντας ανεξάρτητα και ξεχωριστά στα φρένα: έτσι διασφαλίζεται η σταθερότητα και η ασφάλεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και απότομων κλίσεων.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ Q4

Η τεχνολογία Alfa Romeo Q4 για κίνηση σε όλους τους τροχούς συνδυάζει μέγιστη ασφάλεια και ανώτερη απόδοση, με ιδανική κατανομή του εμπρός και πίσω άξονα σε πραγματικό χρόνο, όλα σε απάντηση στις πραγματικές συνθήκες του δρόμου και τις εντολές του οδηγού.

 

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Πληροφόρηση - Ψυχαγωγία

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ

Εύκολο και διαισθητικό. Το νέο σύστημα πολυμέσων είναι πλήρως επανασχεδιασμένο και εξοπλισμένο με οθόνη αφής 8,8 ".

 

ANDROID AUTO

Μια επέκταση του smartphone σας με το λειτουργικό σύστημα Android πλήρως ενσωματωμένο στο σύστημα ψυχαγωγίας Alfa Romeo

 

APPLE CARPLAY

Με το Apple Car Play, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες και τις εφαρμογές του iPhone σας μέσω του συστήματος πολυμέσων της Alfa Romeo Stelvio. Και αυτό χωρίς ποτέ να βγάλετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

 

TΗΛΕΦΩΝΟ

Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth για να λαμβάνετε εύκολα και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να αναπαράγετε εισερχόμενα μηνύματα κειμένου ή να χρησιμοποιείτε φωνή για να υπαγορεύετε τα εξερχόμενα μηνύματα,χωρίς ποτέ να βγάλετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

 

WIDGET/ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το νέο σύστημα πολυμέσων της Alfa Romeo Stelvio διαθέτει διαδραστικά widgets, που έχουν αναπτυχθεί για μια πιο διαισθητική και επομένως πιο άμεση αλληλεπίδραση.

 

ΠΛΟΗΓΟΣ

Η βελτιστοποιημένη διεπαφή του συστήματος πλοήγησης Alfa Romeo Stelvio καθιστά ευκολότερη την ανάγνωση.

 

 

MY ASSISTANT ALFA CONNECTED SERVICES

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Είτε με τον εξωτερικό κόσμο είτε με το αυτοκίνητό σας, οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Alfa Connected Services είναι το σύνολο υπηρεσιών που διακρίνουν την Alfa Romeo Stelvio.

 

MY ASSISTANT

Στο τιμόνι της Alfa Romeo Stelvio δεν είστε ποτέ μόνοι σας. Πράγματι, ο Βοηθός σας επιτρέπει να συνδεθείτε με έναν εξειδικευμένο φορέα που θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

 

MY REMOTE

Τώρα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τη Stelvio σας όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στην Απομακρυσμένη Βοήθεια μου, που είναι η υπηρεσία συνδεσιμότητας που σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια σειρά λειτουργιών, όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών ή ενεργοποίηση προβολέων, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το smartwatch σας.

 

MY CAR

Συμβουλευτείτε όλα τα δεδομένα της Alfa Romeo Stelvio από τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Καθισμένος άνετα σε μια πολυθρόνα. Απλώς συνδεθείτε στο My Car.

 

MY NAVIGATION

Με την Πλοήγηση Μου, το επόμενο ταξίδι με την Alfa Romeo Stelvio θα ξεκινήσει προτού μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Από το smartphone σας μπορείτε να στείλετε επιλεγμένους προορισμούς και σημεία ενδιαφέροντος στο σύστημα πλοήγησης. Και κατά μήκος του δρόμου θα λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κυκλοφορία, τις καιρικές συνθήκες και τις κάμερες ταχύτητας στη διαδρομή σας

 

MY WI-FI

Το Wi-Fi μου είναι η υπηρεσία Alfa Connect Services που παρέχει στην Alfa Romeo Stelvio ασύρματο δίκτυο προσβάσιμο σε όλους τους επιβάτες.

 

MY THEFT ASSISTANCE

Προστατέψτε τη Stelvio σας με την υπηρεσία Προστασίας Κλοπής, την υπηρεσία του MyAlfa Connect που ενημερώνει την εφαρμογή σας για τυχόν ύποπτα συμβάντα, όπως απόπειρα κλοπής, ρυμούλκησης ή διακοπής της μπαταρίας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 

Το SUV που έχει τα χαρακτηριστικά δυναμικά χαρακτηριστικά ενός sedan είναι τώρα εμπλουτισμένο με μια νέα σειρά αυτόνομων συστημάτων επιπέδου 2, εξασφαλίζοντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και έξυπνης βοήθειας.

 

•  ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - LANE KEEPING ASSIST

Χάρη στην υποβοήθηση διατήρησης λωρίδων, η Alfa Romeo Stelvio σας βοηθά να μείνετε στη σωστή πορεία. Εάν το αυτοκίνητό σας αρχίσει να ξεφύγει από τη λωρίδα, το σύστημα παρεμβαίνει ενεργά για να σας κρατήσει μέσα στις γραμμές.

 

• ΣΥΣΤΗΤΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ - ACTIVE BLIND SPOT ASSIST

Για να αποφύγετε τις πλευρικές συγκρούσεις με αυτοκίνητα στις γειτονικές λωρίδες, το σύστημα παρακολούθησης νεκρού σημείου θα σας δώσει μια οπτική προειδοποίηση και θα πάρει ενεργά τον έλεγχο του τιμονιού.

 

•  ACTIVE CRUISE CONTROL

Το Active Cruise Control σας επιτρέπει να διατηρείτε σταθερή ταχύτητα χωρίς να πιέζετε το γκάζι και προσαρμόζει επίσης την απόσταση μεταξύ σας και του οχήματος μπροστά.

 

•  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας εμφανίζει αυτόματα τα όρια ταχύτητας και τις ζώνες προσπέρασης στην οθόνη του ταμπλό οργάνων.

 

•  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ - DRIVER ATTENTION ASSIST

Το σύστημα παρακολούθησης κόπωσης ανιχνεύει τυχόν κόπωση στον οδηγό που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μιας Alfa Romeo Stelvio, παρακολουθώντας το στυλ οδήγησης και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Alfa Romeo Stelvio

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε την νέα σας Alfa Romeo Stelvio
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.